суббота, 18 января 2014 г.

Легкоатлетичний сезон на Чернігівщині відкрито!


16 січня Відкритим Чемпіонатом області в приміщенні серед чоловіків і жінок, юніорів та юніорок, юнаків і дівчат 1997 р. н. та молодших стартував легкоатлетичний сезон 2014 року на Чернігівщині.

 
Щоправда, як і в минулі роки, в зв’язку з відсутністю зимового стадіону в нашій області, змагання проходили в м. Бровари. Та незважаючи на всі труднощі, пов’язані з витратами на оренду манежу та проїзд команд-учасниць до місця змагань, більше 320 спортсменів з міст та районів нашої області взяли участь у змаганнях.
Перед початком змагань, Федерація легкої атлетики Чернігівської області на чолі з новим Президентом Святенком Володимиром Івановичем, провела урочисте відкриття зимового Чемпіонату області та легкоатлетичного сезону. Серед почесних гостей параду-відкриття були пристутні Майстри спорту міжнародного класу СРСР та України Соколов Сергій, Завгородня Ольга, Дубоносов Віталій, Наталія Лагункова. На відкритті змагань відбулося нагородження кращих легкоатлетів областы за підсумками змагань 2013 року в номінаціях: «Кращий легкоатлет» - Позняков Олексій, «Краща легкоатлетка» - Красуцька Анна, «Кращий юний атлет»» - Небощицька Вікторія. Кращим тренером 2013 року визнали Заслуженого тренера України Марченка Михайла Степановича.
На змаганнях нашими спортсменами були показані високі результати в окремих видах легкої атлетики. В бігових дисциплінах Позняков Олексій здобув подвійну перемогу на 60 та 400 метрів, Олійник Павло не мав достойних суперників на дистанціях 3000 та 800 метрів. Слід відзначити вперту боротьбу між Закатовою Ярославою та Шульгою Євгенією в бігу на 60 метрів у жінок. В попередньому колі змагань обидві спортсменки показали однаковий час 7,6 сек, проте у фіналі швидшою виявилася Закатова – її результат 7,4сек. В технічних видах високі результати були показані в секторі для потрійного стрибка та стрибку в довжину у жінок. Вихованка Марченко М.С., член штатної збірної команди України Красуцька Анна здобула переконливі перемоги з результатом 12м 36см та 5м 37см відповідно. У секторі для штовхання ядра серед юнаків представник Менського району Манжай Дмитро показав результат 16 м 16 см. Серед чоловіків в цьому виді програми перемогу здобув Попов Роман.
Іменними кубками за показані високі результати в бігу на 60м серед чоловіків та в бігу на 1500м серед жінок переможців цих видів Сідину Владислава та Чоботар Анастасію нагородили почесні гості змагань Соколов Сергій та Завгородня Ольга.
Всі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами Департаменту сімї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації.
За результатами цих змагань будуть сформовані збірні команди області різних вікових груп для участі у всеукраїнських змаганнях.
Федерація легкої атлетики Чернігівської області висловлює подяку Директору Департаменту сімї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Сердюк О.С. та заступнику директора Григор’єву І.В. за фінансову підтримку в організації та проведенні змагань.
За матеріалами сайту - http://chfla.org.ua/







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий