воскресенье, 4 мая 2014 г.

Українці ми маленькі


Чернігівський Центр розвитку дитини «Янголятко», в вихідний день 3 травня, запросив на Алею Героїв всіх маленьких українців та їх батьків, де всі разом провели акцію «Українці ми маленькі».




Дітлахи малювали на асфальті українські символи, складали пазли «Єдина Україна» та створювали прикраси в національних кольорах. Всім охочим, а їх булу чимало, малювали на обличчі «Жовто-блакитне серце». Дітлахам допомагали їх батьки, та так захопилися, що часом було важко визначити, кому більш подобається займатись творчістю.


Директор Центру «Янголятко» Неля Лавріненко:
— Сьогодні наш Центр — це єдина родина. Родина батьків, дітей, педагогів і наших друзів. На свята, ми постійно проводимо благодійні акції. Метою цих заходів — привернення уваги до проблем людей з особливими потребами, дітей-сиріт, адже кожна дитина — це особистість. Вона відчуває і сприймає цей світ по-своєму. Щось їй вдається краще, а щось гірше. До чогось вона ставиться із захопленням, щось не сприймає взагалі. Завжди потрібно пам’ятати, що кожна дитина талановита по-своєму, і що дитячий талант наче ніжна,гарна квітка, може розквітнути і цвісти довго, а може і зів’яти. Все залежить від того, в який час і в яких умовах вона росте.

При использовании материала, ссылка на Gorod.cn.ua - обязательна.
Если Вам нужны фотографии более высокого разрешения, пишите на почту: koval.vl@gmail.com
 































 

Комментариев нет:

Отправить комментарий