суббота, 26 июля 2014 г.

«Десна» розпочала новий сезон із прикрої поразки


26 липня у місті Олександрія відбувся матч першого туру чемпіонату України по футболу в першій лізі між командами ФК «Олександрія» та «Десна» (Чернігів).


Прикрої поразки зазнали підопічні Олександра Рябоконя пропустивши у свої ворота два м'ячі — на першій та останній хвилинах.
Тільки-но матч розпочався, як господарі провели масовану контратаку. Спочатку впритул ворота Федоренко розстріляв новобранець олександрійців Пономар, м’яч влучив в поперечину, а першим на добиванні опинився Старенький — 0:1. А наприкінці першого тайму, чудову нагоду зрівняти рахунок мав Єгор Картушов. Він вийшов віч-на-віч з голкіпером господарів, але той вчасно вийшов з воріт і ліквідував загрозу.
На початку другого тайму, чернігівці все ж таки зрівняли рахунок. Після подачі з кутового в штрафний майданчик, Вадим Мельник замкнув її головою — 1:1.
Далі боротьба точилася на рівних. Час на табло сплив, а суддя не зупиняє гру, і вже на доданих хвилинах олександрійці влаштували тотальний штурм воріт «Десни». На сьомій доданій хвилині, Грицук потужним ударом метрів з 30-ти, відправляє м’яч в дальній кут воріт Андрія Федоренко — 1:2.

Табло матчу
ФК «Олександрія» - «Десна» (Чернігів) – 2:1 (1:0)
26.07.2014р., 19-00, КСК «Ніка», 2000 глядачів, + 27, поле - 5
Головний арбітр - Олександр Павлюк (Київ)
Асистенти арбітра –Тарас Клименко (Київ), Валентин Куцев (Київ)
Резервний арбітр – ВікторКопієвський (Кіровоград)
Спостерігач ФФУ – ЮрійІсаєв (Запоріжжя).

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Бідловський,59), Пономар (Коломоєць, 79), Ямполь (Банада, 46), Чорній (Грицук, 62), Запорожан – к/к, Старенький, Імереков, Микицей, Басов.
Запасні: Леванідов, Гуськов, Ломко.
Гол.тренер – В. Шаран

«Десна»: Федоренко, Смалько, Щедраков, Козак (Агапов, 90+1), Каваців, Мельник – к/к, Жук, Картушов, Бовтрук (Чуланов, 83), Деребчинський (Фурта, 74), Кондратюк (Воронченко, 90+5).
Запасні: О.Шевченко.
Гол.тренер – Олександр Рябоконь.

Попередження: М.Імереков (34), С.Микицей (39), А.Чорній (48), С.Старенький (56), А.Сухоцький (64), В.Грицук (90+6) – Я.Каваців (39).

Голи: С.Старенький (1), В.Грицук (90+7), В.Мельник (59).

Післяматчева прес-конференція


Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь:
- В целом неплохо ребята играли… Чуть не повезло. Поздно включились. Рано выключились… Но это мелочи жизни. Сегодня не повезло, а завтра повезёт.
Создалось впечатление, что к 75-й минуте матча обе команды физически устали?
– Я думаю, что скорости были и в конце матча. Благодаря этому мы в конце создали голевой момент, но не смогли распорядиться мячом.
По судейству у вас нареканий нет?
– Нет. Судьи нормально отработали.



Головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран:
- Я думаю, що в мене настрій кращий, ніж у Олександра Рябоконя, тому що на останній хвилині і на першій хвилині ми забили м’ячі, що принесли нам перемогу. Перший матч завжди важкий. Важкий в тому плані, що багато нових гравців в нашій оновленій команді з'явилося у стартовому складі. Вони дуже переживали. Наші старожили не в такій мірі переживали. Як я їх не заспокоював, але це не допомогло. Навіть той гол, що ми забили на початку зустрічі не згасив хвилювання нового поповнення. А я на це розраховував. Що появляться вільні зони і будуть атаки. А цього, на превеликий жаль, не сталося. Тому і не було контролю такого, як ми розраховували і було багато сумбуру під час контратак.
Ми знали, що ця команда дуже сильно проводить свої контратаки. Звичайно, закономірним був би нічийний результат, бо були моменти і біля наших воріт, але ми більше хотіли перемогти. Вони грали більш спокійно, більш впевнено… начебто їм було все одне. Ми більш переживали, бо перша гра є перша гра. Бо наше завдання зайняти перше місце у Першій лізі.
Вам не здається, що на футболістів десь підсвідомо впливав той факт, що ФК "Олександрія" шість років не вигравала у "Десни"?
– Безумовно. На теоретичному занятті ми про це і говорили. Давно ми вже не вигравали у "Десни", тому, звичайно, хлопці нервували. І коли ми забили гол, я зрадів, бо у минулому сезоні ми голів цій команді не забивали. Ця команда належить до незручних для нас, як, наприклад, і "Нафтовик" Охтирка. Але я чомусь був впевнений, що ми переможемо.
Володимире Богдановичу, а інтуїтивно на який ви рахунок розраховували?
– Тільки на перемогу, а про рахунок не думав. А так… Сказалося, що Андрій Запорожан пропустив всі збори. Василь Грицук – теж саме. Тому він вийшов на заміну на 60-й хвилині. Проблемки в нас були, скажімо так.
А чому замінили Ярослава Ямполя?
– Він старався, але виконував не все, що від нього хотіли.
А що ви скажете про Максима Імерекова?
– Він зіграв на своєму рівні. Він виграв практично всю боротьбу. Я вважаю що Імереков грав нормально.

При написанні матеріалу використані данні прес-служби ФК «Олександрія».





























Комментариев нет:

Отправить комментарий