пятница, 19 сентября 2014 г.

Мистецьких барв яскраве розмаїття


18 вересня у виставковому залі Арт-клубу відкрилася виставка робіт молодих талановитих художників Чернігівщини: Катерини Мажуги, Сергія Гладишка, Євгена Силка та Романа Силка «Мистецьких барв яскраве розмаїття».


Всіх цих молодих людей об’єднала любов до творчості, жага до мистецтва, які незмінно супроводжують їх по життю.

Силко Євген народився 6 травня 1982 року у місті Чернігів. З 1991 по 1996 рік навчався у Чернігівський художній школі. Після її закінчення вступив до Чернігівського державного педагогічного інституту імені Т. Г. Шевченка на факультет початкового навчання, спеціальність “Початкове навчання. Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво”. По закінченню магістратури присвоєно кваліфікацію магістра педагогічної освіти та викладача педагогіки. З березня 2010 року працював на посаді старшого викладача кафедри естетичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.
У 2012 році захистив кандидатську дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата педагогічних наук.
З жовтня 2012 року працював на посаді доцента кафедри естетичного виховання. З вересня 2014 року і донині працює на посаді доцента кафедри теорії та методики мистецького навчання.
Малювати почав у дитячі роки, коли постійно змальовував мультиплікаційних героїв. Протягом 5 років навчання у художній школі розвивалися творчі задатки особистості Євгена.
Активно продовжував освоювати нові техніки образотворчого мистецтва під час навчання у ВУЗі. Надає перевагу олійному живопису.

Мажуга Катерина — українська художниця. Народилася 15 березня 1988 року у місті Чернігові. Закінчила Київський національний університет культури та мистецтв та здобула спеціальність дизайнер навколишнього середовища. За період навчання так і до цього часу живопис був і залишається частиною її життя. Працює в стилі реалізму. В сюжетах переважає український пейзаж та натюрморт з високою деталізацією і багатою колористикою. Володіє техніками акварель, туш, пастель, вугілля та масло.

Гладишко Сергій — художник. Народився 26 липня 1981 року. Живе і працює в Чернігові.
Картинами Сергій займається у вільний час. Пише натюрморти і пейзажі, працює мастихіном і пензлем.
Активний учасник різноманітних виставок міського, всеукраїнського та міжнародного масштабів.

Силко Роман народився 6 травня 1982 року у місті Чернігів. З 1991 по 1996 рік навчався у Чернігівський художній школі. Після її закінчення вступив до Чернігівського державного педагогічного інституту імені Т. Г. Шевченка на факультет початкового навчання, спеціальність “Початкове навчання. Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво”. По закінченню магістратури присвоєно кваліфікацію магістра педагогічної освіти та викладача педагогіки.
З березня 2010 року працював на посаді старшого викладача кафедри естетичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.
У 2011 році захистив кандидатську дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата педагогічних наук. У 2013 отримав вчене звання доцента кафедри естетичного виховання.
З вересня 2014 року і донині працює на посаді доцента кафедри теорії та методики мистецького навчання ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка.
Працює переважно у жанрі натюрморту. Надихає у творчості краса квітів та природи взагалі.

Ці обдаровані художники представили до перегляду чудові твори, які безперечно варті того, щоб побачити дану виставку.
В експозиції представлені яскраві живописні роботи, виконані олійними фарбами. Тут можна побачити пейзажі, натюрморти та портрети.

Виставка працюватиме щоденно з 12.00 до 16.00. Вихідні дні: понеділок, вівторок. 

При использовании материала, ссылка на Gorod.cn.ua - обязательна.

Если Вам нужны фотографии более высокого разрешения, пишите на почту: koval.vl@gmail.com
 
 
































Комментариев нет:

Отправить комментарий