пятница, 1 ноября 2013 г.

Головний редактор газети «День» представив «Підривну літературу»

1 листопада в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відбулася презентація серії видань «Підривна література» з участю головного редактора газети «День» Лариси Івшиної.


Цей візит «Дня» до Чернігова — далеко не перший. Редакція постійно ділиться з регіонами своїми новими проектами, а «Підривна література» являє собою продовження проекту «Бібліотеки газети «День» «Україна Incognita». До речі, на цьогорічному Форумі видавців у Львові, вона визнана одним з 10 найкращих видань України.


«Сієш, сієш, а воно не сходить», — цими словами відомої української письменниці Ліни Костенко почала свій виступ головний редактор газети «День» Лариса Івшина. — Це почуття було у мене протягом багатьох років. Але сьогодні суспільство змінюється, і змінюється якісно. Народ починає набирати нової сили, якості і нового смислового розуміння. І на щастя є люди, які розуміють, що ми робимо потрібну роботу в суспільстві. Так виник Благодійний фонд сприяння ініціативам газети «День». Хочу подякувати Віктору Молочку, представнику Благодійного фонду у Чернігівській області, завдяки якому і відбувається цей захід.

На презентацію нової серії видань прийшли історики, краєзнавці, вчителі, журналісти, студенти чернігівських навчальних закладів та всі громадяни, яким цікава жива і глибока думка. Зустріч пройшла у форматі дискусії та обміну думками. Лариса Івшина змістовно відповіла на всі запитання, яких було чимало.
До серії «Підривна література» увійшли 15 збірок української публіцистики від Тараса Шевченка до Ліни Костенко. Серед імен представлених читачеві — Юрій Шевельов, Андрій Сахаров, Степан Бандера, Симон Петлюра, Дмитро Донцов, Єжи Гедройц та інші.
На презентації можна було придбати і всі інші видання з Бібліотеки «Дня», а також оформити передплату на газету. Більше того, можна було долучитись і до традиційної акції «Подаруй бібліотеку «Дня» рідній школі».

При перепечатке, ссылка на Gorod.cn.ua - обязательна





























 

Комментариев нет:

Отправить комментарий